Fotogalerij

Fotogalerij

De woning heeft een eigen parkeerplaats op het erf van de woning.

Mede door de rust en een bad- en slaapkamer op de begane grond, is deze woning ook zeer geschikt voor senioren.  Maar ook voor gezinnen is de woning vanwege de ruimte zeer geschikt en voor alle leeftijden is er in de omgeving genoeg te doen.

De woning is met veel liefde en zorg omgetoverd tot een vakantiehuisje dat van vele gemakken is voorzien. De inrichting is sfeervol en is helemaal van deze tijd. Met veel gevoel voor detail hebben we nostalgie ( bedstede! ) en luxe weten samen te smelten tot een prettig vakantiehuis. Bij het huis heeft u de beschikking over een fijne ruime tuin met zitje. U bewoont dit huis geheel alleen, het achtergedeelte is afgesloten en wordt gebruikt als opslag

Rust, ruimte, bollenvelden, prima vis- en vaarwater. Zomaar een paar typeringen die van toepassing zijn op het dorpje Dirkshorn en haar omgeving.

Het mooie Noord-Hollandse landschap komt hier volledig tot zijn recht. De streek waar Dirkshorn ligt, 5 km. van Schagen en 12 km. van Alkmaar, kenmerkt zich door tientallen stille dorpjes met plaatsnamen die alleen bekend zijn bij de plaatselijke bewoners. Heerlijke fietsroutes doorkruisen deze streek.

Dirkshorn zelf biedt ook het één en ander; zo heeft men een prachtige golfbaan,  heeft het dorp een openlucht zwembad en kunt u bij de plaatselijke supermarkt terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Verder is er (het gehele jaar geopend) het speelparadijs de holle bolle boom en het zwemparadijs de holle bolle plons.  Ook kunt u een mooie route varen  met de kano (rondje waarland) met als startplaats de vakantiewoning.